Schwarzwald bál

2014.11.08 00:00

 

 Ez év novemberében bált rendezett egyesületünk. Célunk az volt, hogy egy dolgos év zárásaként együtt tudjunk szórakozni községünk és vonzáskörzetünk sváb kultúrát szerető közönségével és így közelebb kerülhessünk olyan érdeklődőkhöz is, akik még nem ismernek minket, de egy bálra szívesen eljönnek és készek velünk együtt tölteni egy jó hangulatú estét és azokhoz is, akik korábban az egyesület tagjai voltak, de már nem a környékünkön laknak. Örömmel láttuk őket.

 Mivel vendégeinknek nem szerettünk volna csalódást okozni azzal, hogy saját rendezvényünkre műsorszámként idegen vendégművészt hívunk, így mi magunk írtunk és adtunk elő egy zenés vígjátékot "Ha uncsi az este, pörgessünk bele!" címmel. A színdarab előadásához két, az idősebb korosztályból való vendégművész is csatlakozott, akik sziporkázó játékukkal nagy sikert arattak. Így a színpadon ezen az este három korosztály szórakoztatta a mintegy 120 fős vendégsereget. 

 A fordulatokkal és poénokkal teli történeten jól mindenki jól szórakozott. Nekünk pedig nagyon jó volt látni, hogy ennyi embernek sikerült örömteli perceket szerezni. A darab végül nagy sikert aratott, hatalmas tapssal jutalmaztak minket. 

 

 Ez meg is adta az alaphanulatot a folytatáshoz. A finom vacsora után következett a tánc, barátkozás és önfeledt szórakozás. Ennyi vidám és boldog embert ritkán látni együtt, mint azon az estén.

 

Éjfél körül tombolahúzás következett, ahol sok értékes ajándék után fődíjként egy LED Tv szerzett örömet boldog tulajdonosának. A tánc és a jókedv kitartott egész reggelig.  A bálról készült képek megtekinthetók a fényképgaléria menüpont alatt. A színdarabról készült videófelvétel pedig a Videók menüpontban érhető el, vagy itt. Jó szórakozást hozzá!